All I want is you

Idag har jag varit på McDonald's och utfört arbete all day long. Visst avundas ni mig?

Idag var det lite snurrigt i huvudet på mig för att;
1) Det har varit lönehelg = alla går till McDonalds för att sätta sprätt på sina money money i kombination med;
2) Typ 7483297587403 nya saker att förtära har kommit och lika många försvunnit.
 
Vilket gör att jag blir nollställd ibland.

Vet ni vad som är gott. Waffle fries! Mmmmmmm och smaklökarna dansar tango av lycka. Eller nåt.
Jaja över tlll något roligare.
Jag borde sova
Det var ju roligt



Puss och kram.
HAHAH det går en kille här utanför på gatan med en röd keps och pratar med sig själv. Enligt mamma brukar han göra det och jag lovar er, han är inte diskret. Säkert ofarlig, men fan vad jag garvar :P HAHAH!

I ain't never been cool

Oj vad kul att jag är så bra på att uppdatera er om mitt spännande liv. Eller nåt.
Idag har jag varit i hela Stockholm. Seriously nu va. Fram och tillbaka från Hjulsta (huh liksom?) och sedan till Vällingby och tillbaka. Varför då kan man ju fråga sig. Tja. I needed som qualitytime med Angelica och vi pratade om allt mellan himmel och helvete.
Jag känner mig därför 5 kilo lättare och 10 nivåer gladare, ja ni förstår. Fast det där med kilona kan vi ju tvista om då jag nyss smällt i mig massor av middag + lite godis på det nu va. Meh vadårå, jag ska in i lumpen så jag behöver maten förstår ni.
 
Klicka f�r att st�nga bilden

Så här såg vi ut i lördags; Jennifer, jag, Angelica och Emelie.
I tisdags var jag ute och sprang i 48 minuter (!!!!!!!!!) ibland blir jag fan impad av mig själv ska ni veta. Funderar på om bedriften ska upprepas imorgon eller ej, bara för att jag bevisa att jag kan.

Håll tummen för att McDonald's EJ ringer mig imorgon och tror att jag ska jobba. 10-19. Jag sa faktsikt nej. Eller kanske. Jag minns inte vad jag sa men INTE sa jag JA i alla fall. Så det så.

I liked it

Okej nu är det gjort. Jag har tackat ja till att mönstra så småning om.

Wheeeey bifftjejen här. Vad är armén utan mig?

Idag hade vi oförberett litet läxförhör i företagsekonomi. Inte kul.
Imorgon ska vi (Standardkvartetten of Angelica Sofia Jennifer och Emelie) ha trerättersmiddag för Emelie hemma hos Emelie i hennes hus. Kul.
Kommer ni ihåg när det var sommar? Det var fina tider det.


Jag har ont i magen, funderar på om jag ätit för lite idag kanske. Fast jag har ätit ganska mycket. Ska nog göra en äppelkaka eller nåt ändå. Ja hallå va, det är ju fredag förfan!

Såg att mamma köpt godis med. Ooops. Här skare svullas, snart ska jag börja mitt nya liv med lite träning med så jag kan göra lumpen.

Höhö.

Dagens;

Hehe fasiken vilken bra dag. Idag hade jag lektioner 8.2o till 1o:4o och sen var det bara att kila hem!

Men jag och mina kamrater från skolan drog till farsta centrum. nice bice. Bara för att jag inte varit där på över ett år (?) har dom gjort om asmycket. Hej jag känner mig som en outsider.

Lite från indiska, en kjol och ett par strumpisar som är lila fick följa med hem. Hädanefter ska plånboken få utegångsförbud till nästa lön. går ju inte att hålla koll på den annars.

Nej. vad sägs som att plugga matte, läsa svenskabok, göra spanska, historia eller läsa engelskabok? det är vad som står på agendan. Huuuuu!

// sijulejteralligäjtor.

In loving memory

Okej DRIVER ni med mig? "Pliktverket vill gärna träffa dig"
Ok.

så jag har något svagt minne av att jag fyllt i en lämplighetsundersökning som det så fint kallas. Men det måste ha varit i sömnen då mina drömmar tydligen fick stå för svaren. God fysik, hehe. Bra förutsättningar, hehehe.

Jaja, nu blev jag i alla fall astaggad på det här. Bifftjejen här alltså. Fan va cool jag skulle vara om jag fick göra lumpen.
I vår ska jag mönstra.

MEN men men men. Jag VET att det inte betyder att jag kommer in. Om det är någon som har mest tvivel, så är det jag ;)

Summerbreeze

Jag måste medge en sak och det är att jag har träningsvärk. I vaderna mina.
Herregud, orienteringen satte sina spår..! Det hade jag aldrig trott.

Sitter här nu med ganska lite att göra. Plånboken levde sitt eget liv denna eftermiddag och satte sprätt på mina pengar pengar på diverse prylar. Ojdå liksom.
Jag som trodde jag kunde vara duktig och vänta tills nästa lön men icke.

Vadå är det mitt fel att sakerna skriker på mig?

Idag skulle vi grillat (!!) jag och mina kompanjoner jennifer, angelica och emelie. emelie har ju fyllt år. i maj, vad fasen, men ändå.

fast angelica blev sjuk så det blir väl nästa vecka.

vad ska jag göra ikväll?

Det är lustigt

Idag har jag orienterat i hellasgården med min klass. Kan ni fatta att jag sitter här och skriver. omgush som jennifer skulle uttryckt sig.
hur som haver. jag gick alltså INTE vilse. (är sannerligen inte mig själv än med andra ord)

Kalla mig skosmulle. Idag har jag bekantat mig med diverse svampar, spindlar (!!!!!!) och deras nät samt blöta löv och mystiska kärr och sunkmarker.

jag är så glamourös.


bra sak 1: ingenting mer skola idag utom orienteringen.
bra sak 2: det fanns visst inget mer.

jag funderar på att ta en varm dusch och sedan göra te. kanske en chailatte för att det är mumsigt. vad säger ni om det kamrater?

Jag älskar dig

Nånting har hänt med mig.

Igår när jag jobbade var jag helt disträ (Sofia kan fina ord). Glömde leksaker i Happy Meal (stackars unge) till exempel, och glömde min mobiltelefon i omklädningsrummet.

Idag tappade jag mina nycklar någonstans från skåpet till spanskan. Vet ni hur långt det är att gå? Typ 30 sekunder. Hur lyckas man?

Jag är en sån där med kontroll. Snacka om lost jag kände mig idag.

Missing you to death

Idag har jag varit lite grann i skolan. Bra va? Men ingen historia så vi slutade 11:55 bra va?

Idag är det blött och grått och jag ska arbeta idag. Ett begrepp även känt som lagligt slaveri. Där fick jag till det va?
 Nej men det kan väl bli skoj. 16-20. Sen kan vi väl låsas glömma att jag har historia och matte att göra? Ssch.

Funderar på att åka in till staden. Detta väder gör ju att man som hastigast måste pälsa på sig förstår ni. Jag vill ha en vit halsduk och ett par vita knästsrumpor. H&M here I come.

När ska jag hinna äta middag idag? Det kan ni få berätta för mig kära vänner.

Tja ;)

Mjau

Ni andra som kikar in här borde följa Jennys praktexempel och lämna lite avstamp bland kommentarerna. Då blir jag så glad förstår ni.

Idag har jag jobbat och vet ni vad, jag har skrattat! Det kanske var för att jag var så trött men ändå. Nya leksakerna i Happy Meal är det bästa jag någonsin varit med om. Sen var jag bra och sa hej och välkommen till alla, det ni! För det ska man göra, då är man duktig.
Creds till mig.

Nu sitter jag här med nytvättat hår (!) och fundrar på att 1) göra matte eller 2) göra te eller 3) städa mitt rum men f (x) = y lockar inte särskilt, och rummet kommer ändå bli stökigt imorgon igen.

alternativ 2 it is. yeeey. vattenkokaren here i come!

Filthered water and pictures of you

Ojojoj tre månader sen sist. Känns ju som att komma tillbaka till sitt förflutna...! Eller nåt.
På en sommar kan ett helt liv ändras så det så. Mitt liv tog en radikal vändning denna sommar i en viss aspekt. Hehe.

Jag kanske avslöjar mer sen om det finns någon intresserad själ där ute.


Anyway.
Idag har det regnat hela dagen men jag är glad ändå för;
- jag gillar ju regniga dagar (i normal utsträckning alltså)
- jag ska hem till en bra person ikväll
- jag är inte så förkyld längre

Vet ni inatt drömde jag en mardröm. Att jag skulle göra abort. Hjälp liksom! Den var himla verklig för jag vaknade ibland och var osäker på om det var på riktigt eller ej. Hela dagen har jag haft en nervös känsla. Baby killer?

Nog babblat. Nu ska jag dricka kaffe (!). Detta svarta guld har även mig i sitt grepp numera. Hm. Bra eller dåligt. Vet ej. Ciao!

RSS 2.0