Måndag

Ojoj, sol soooooool ute! Och varmt. Dessutom sista riktiga skolveckan denna vecka...betygen sätts...hähä. Detta borde firas.
Slappt slappt. och på  onsdag blir det skansen istället för skolan ;) Nice! Jag såg om lemuerna på tv förra veckan, dom klättrade runt PÅ besökaren och var allmänt softa.
Jag vill vara inne hos lemurerna.


Anywayy. Idag ska jag snart till skolan och sen träna. Jag mår bra. Om ni var intresserade.

Strawberries

Tjao!
Idag var det bra väder och gissa vad? Idag intogs årets första färska jordgubbar. Smarr var det! Det kändes som sommar, högsommar i solen och inga negativa känslor alls.

Annars har det inte hänt så mycket. Ikväll ska jag chilla med glass och kanske kolla eurovision? Fast det är bara omröstningen som man orkar kolla på, hähä. Skulle egentligen varit i tanto och grillat med några från McD, men ändrade planer.

Jag får roa mig själv på hemmaplan. Själv hemma så det är ändå inte helt fel.

So long people! :)

View from heaven

Jag är typ asglad nu. Bara så ni vet det. Hihi allt är superduper. Trots att jag har jobbat ikväll.

Dom frågade om jag inte ville jobba till 23 men jag bangade...hähä.
Menmen.
Den här bilden på mig och jennifer är söt, huh?

Vet ni om två veckor har jag sommarlov. Mindre än två veckor. Så sjukt najs. MEN. Vart har tiden tagit vägen? Allt har gått så sinnessjut grymt läskigt fort. Särskilt det här senaste året...Beror väl på alla nya intryck :)

Hähä vet ni en sak till jag måste få skryta lite. Fick tillbaka matte nationella idag och på Del 1 hade jag alla rätt den där med rektanglarna (ja ni som gjort Matte A vet vilken jag menar) Vet ni vad det betyder. Att jag är stolt.

Okej det här ska inte utvecklas till en skrytblogg. Jag är nöjd och glad bara, tänkte att ni kunde få veta varför. Delvis.

If we all believed in heaven

Ska jag säga en sak. Plugga företagsekonomi suger. Särskilt dagen innan ett prov. Nu.
Blöööööööööööö. Orka att B-kursen ska fortsätta hela tvåan? Nej.

Börjar i alla fall  få grepp om det där med kontering, bokslut och momsredovisning (?) nu. Tror jag.
Visst låter det asspännande. Jag vet var jag har min framtid.

Menmen idag fick vi tillbaka vårat spanskaprov och guess what, på den nationella delen hade jag alla rätt. Woho! Hej jag är lite stolt.

Den här bilden har jennifer redigerat på mig. Visst är sötisen duktig. Tänk om man kunde vara sådär smoking hot.
Nyet,vad sägs som att plugga vidare? Eller sova? Jag röstar på sova men får jag det? Nej! Jag ska ha MVG på detta prov så det så. Att jag endast var två poäng ifrån förra gången räcker som motivation.

So long!

Come lie next to me

Ja venne varför men jag sov inget vidare inatt. Så jag var väl inget vidare pepp på att gå upp i gryningen imorse men det gick väl bra. Ni ska vara glada ni som fick sova ut.
Men ändå, typ noll folk sådär tidigt på morgonen när jag skulle jobba och det var ju härligt.
Jag menar vem hänger på McD åtta på morgonen på en söndag ändå? Hähä.

Man kan säga att det är värsta långhelgen för mig nu. Nån friluftsdag imorgon i skolan som jag ej ska vara med på och sen studiedag på tisdag. Härligt va? Fast det betyder inte att jag ska chilla. Nej jag har ett mount everest av plugg och uppgifter. Hur ska jag få in allt. Hm.

So long!


Ojdå

Hm. Kom just på att jag lovat att jobba 8-17 imorrn istället för vanliga, humana 10-16. Crap. Hur ska jag orka och vad tänkte jag på. Jag som aldrig jobbat frukost förut och kan inga frukostmenyer. Lyckat. Deussutom måste jag upp 6.30 då.
Jag vill inteeeeeeeeee. Egg McMuffin, vad är det liksom. (?)

Men men. Ska snart hem till Emelies place och filma lite mer på vår musikvideo till rörlig bild-uppgiften. Ska i alla fall bli skoj. Dessutom, idag har jag tränat så jag är duktig :)
 Weeeeh.

Fredag

Heeeeeeeej mina ögon är tunga som bly. Med elefanter på.
Japp jag halvsover typ, höhö.

Ont i fötterna har jag med men nu ska jag sluta klaga. Idag har jag jobbat, och guess what ny chef ska vi få. Där ser man.  Jennifer och Ville kom in idag, det var nice !

Och nästa lördag blir det fullt upp, för först är det nån grej i skolan (festivalgrej i kärrtorp) och sen personalgrej med McD, haha. Brännboll och grillning i tanto på kvällen :)

Puss!

Happiness

Nåt sensationellt har hänt. Det är onsdag och jag är på bra humör. Det har hållit i sig hela dagen :D

Kan bero på the lack of lektioner..hah! började halv tolv med spanskaprov, sen två timmars hål till företagsekonomin som jag fattade idag.
Hej chill.
Anyway.
Dessutom hade jag en bra hårdag.

Ge oss tillbaka förra veckans väder va? Det skulle sitta fint nu.

Nu är det inget prov på en vecka, skööööönt. Missade jennifers dansgenrep igår, sad sad :/ hoppas det gick bra idag i alla fall på uppvisningen!

Nej nu ska jag göra te med honung och fortsätta vara på bra humör. Det är torsdag imorgon och greys anatomy om ett tag <3

Weirdo

Maj är en sjuk månad. Sjukt mycket att göra.
Spanskaprov om två dagar panikpanik för nu gäller det att förstå också. Inte bara plugga in + att vi ska ha en del nationellt. Hu.

Nationella imorrn, sista delen i matte. Sen tre timmars hål innan dramat där vi ska ha slutspel. Uppspel. Whatever. Sen spanskaprov dagen efter. Är det befogat att vara stressad?

Hähä men ändå är det massa lektioner som går bort. Tre timmars hål imorrn till exempel. Najsbajs.


Nä nu ska jag väl plugga vidare. No quiero estar estudiando...No entiendo ni jota.

Sömnlös

Hard work work today..hah som vanligt. Inatt kunde jag inte sova. För första gången på länge ville jag inte sova.

Vaknade en miljon gånger, klockan 07:08 såg jag att det var strålande sol och jag ville upp men tvingade mig själv att somna om för att orka McD idag. HAH! ^^

Nu sitter jag här och det är kvällssol och jag sörjer en smula eftersom det ryktas att temperaturen kryper ner till 10-strecket imorrn. Farväl sol. Hejdå jeansshorts och solglajjor.

Övar lite spanska med. Varför måste de ha två former för ord med förfluten tid. Räcker väl med imperfekt? Jag kan helt seriöst inte få in skilnaden på imperfekt och preteritum. Morr. Vad är grejen.

Nattens minimala sömntid börjar göra sig påmind. Funtar på att käka middag nu och sen sova. Hah! Vad sägs om den? :

10 maj

Dagen har präglats av SOL!
Började med att jag vaknade med solen som sken rätt in i rummet, sen frukost på balkongen (jag smälte). Ut i solen och på stan för att umgås med Amanda.

Lunch på sandys, mjukglass i kungsan, massa prat & sol. Kollade karnevalen också. myspysmys.

Jag är pepp på en systemkamera. Hela jag bara villvillvill utom min plånbok. Som tur är ska mamma sponsra mig lite eftersom hon var delaktig i att min digitalkamera numera presenteras med R.I.P innan sig. R.I.P digitalkamera liksom.

Lutar åt att Nikon D40 blir min nya darling. Såsmåning om. Om jag kan bota min plånbok för sin smått återkommande anorexi. Sad Story....hah!

Nikon D40 svart + AF-S DX 18-55 mm objektiv

Make believe that you're here tonight

Idag har varit en ganska så slapp dag.

Svenskan: sluta en halvtimme tidigare. Pluggade bara idrottsteorin.
Chilla i gräset innan idrotten i solen.
Idrotten: Skriva prov, gå och äta lunch. Pannkakor.

Sen typ två timmars rast tills engelskan då det var muntliga nationella. Jag var inte på mitt bästa humör, definitivt inte efteråt. Nej det gick inte dåligt men det kunde ha gått BÄST om ämnet hade varit något annat. Så jag hade haft något att säga.

Berätta om där du bor. Tack liksom. Som om jag bor i ett litet samhälle ingen annan vet något om.

Anyway. Sen jobb, fick sluta 20:15, det var najs. På vägen hem luktade det sommarkväll, det var bäst och jag blev på bra humör igen.

Puss!


Massa annat

Egentligen måste jag sätta igång med ett styrketräningsupplägg nu till idrotten. Tror ni jag gör det. Näh.
Det är alltid en massa annat som kommer i vägen förstår ni.

"Nämen, jag måste kolla bilddagboken först.
Måste göra te innan jag kan koncentera mig
Oj, bloggen funkar! Bäst att skriva innan den fuckar sig igen
Greys börjar, idrotten får vänta!"

Så låter det i mitt huvud. Och imorrn har Jennifersötisen dansgenrep som vi ska glutta på :) Ingen tid till idrotten då heller!
Prov i matte nationella idag också. Usch för tidspress men jag hoppas det gick bra!

Nu ska jag forsätta följa McDreamy  & McSteamy (bara jag som inte tycker att McSteamy är sygg nånstans? Varför har inte Alex något Mc-namn? HAHA!)

Måndag

Sitter här och är lite heartbroken just för tillfället. Såg på walk the line igår och den var lite smått sorlig på sina ställen.

Hur som helst. Måndag idag, igen. Hah! Men jag gillar måndagar, så kort dag då. 11:40 - 14:45, vem tackar nej? Inte jag ;D

Sen åkte jag och tränade. Börjar få rutin på det där nu. Det känns bra, särskilt när man fick komma ut i solen sen efteråt. Lovelovelove. Det var sköööööööööönt.

Två nationella prov denna vecka också..matte på onsdag. Pepp, pepp. Inte. Eller jo lite kanske. Fick tillbaka ett annat matteprov idag, VG+. Fan va stolt jag blev över mej själv då :)

Nej, nu ska jag göra något. Ciao!

Do you see yourself for what you are?

I fell in love today.

Med ett par skor. Topshop. Det enda som hindrade mig och min kärlek från att förenas var priser. 999:- ICKE HUMANT.

Var i alla fall på stan idag. Vilket resulterade i två par andra skor ändå. Nicenice. Gick in till Slussen också från mig och det var trevligt. I alla fall när man gått uppför de 117 trappstegen (död. Dööööööööööd) upp till söder över till slussen.

Nu sitter jag här och tar det så lungt som möjligt. Lyssnar yellowcard  & sunny day real estate. Good shit. Imorgon blir det jobb så jag behöver min skönhetssömn.

Jahapp

Det var den fredagskvällen det! Jag han vara på McD i 1 timme och nio minuter, sen fick jag gå hem, woho!

Jag är heeeeelt paff. Ofta JAG blir hemskickad när jag skulle jobbat till 22 och det fanns folk som slutade innan mig som skulle kunnat gå. Haha..
Fast jag tackar och tar emot, men det hade varit MYCKET skönare att få slippa nästa fredag till exemepl, när man gått i skolan innan och redan var trött.

Menmen. Drygt 70 spänn vart det väl idag då, alltid något ;) Fast jag sitter fortfarande och väntar på att nån ska ringa, "hallå, vart tog DU vägen? Vi skämtade ju bara, kom tillbaka nu...!"

It's one long night that I'm passing through

Idag har jag inte fått mycket gjort. Eller så är det precis det jag har.
Var och tränade på förmiddagen, det ni! Vet ni hur bra det känns att skriva så eller? Inte jag ska träna eller jag borde träna. Nej jag har! Wohoo....

Snart väntar jobb. Känns inte SÅ förfärligt i och med att jag ändå inte har några andra särskilda planer.

Idag har jag sett tre personer med avcuttade ben. Tre! På loppet av typ...två timmar? Från knäet och nedåt fanns inget mer. Hu. Läskigt det där...Menmen.

Jag borde nog göra nåt vettigt nu. Typ fixa mat till ikväll.

So long!

1 maj

Idag har jag varit ute, för att se mig lite om i mina hoods. På tiden när man bott här i Henriksdal i..8 månader (?) Ahahha.
Nej men jag joinade min mamma på en prommis, chill, men det ska det ju vara första maj. Vi gick upp till fåfängan mitt emot djurgården och jag fick värsta flashbacks från när jag och anna var där för typ två år sen.
.

Det var jättefint i alla fall. Sen gick vi omkring lite till ner mot Hammarby Sjöstad och jag såg Idol-Danny för andra gången i mitt liv.
Han gick där med sin tjej och såg fridfull ut. Andra gången på mycket kort tid som jag ser honom + att jag sett han Mattias i EMD också. Till och med träffat. Hade jag varit en kvällstidning hde jag kunnat påstå att jag KÄNDE hela bandet. Höna av en fjäder you know. Hehe.

Ciao!

RSS 2.0