30 april

Idag känns det bättre. Ibland måste man få ha sina utbrottsdagar. Vad vore livet annars? Nä just det.

Idagblev engelskan inställd IGEN för typ 32908 gången denna termin. Surprise? Nä. Seriöst har vi inte haft en engelskalektion sen typ en vecka innan påsklovet. Whatta....

Haha anyway. Idag låg jag och emelie på gräsmattan utanför skolan när vi hade lunch - chillade, pluggade spanskaglosor och lyssnade på musik i solen. I solen.
Det var så skönt och jag skulle kunna ha somnat.

Idag är det valborg, yey! Sen fyra lediga dagar och kan det bli bättre? Knappast. Ny månad imorrn, ME LIKE. Av nån anledning.

MORR

Haha fan vad irriterad jag är just nu.

På datan som blåser ut varm luft trots att det redan ÄR varmt här.
På fronter som vägrar låta mig kunna logga in.
På bussarna i slussen som var helt sepe. Först gick INGA, så jag fick vänta aslänge. Sen gick alla på samma gån och såklart hamnade jag på den som gick sist,
På mitt finger som svider.
På min mobil som har asdålig täckning i mitt hus. Ingen kan ringa, jag kan inte ringa, om jag inte står typ vid fönstret. KUUUL.
På en engelskauppgift med helt sjuka frågor (vem är figuren i dikten, ja hur fan ska jag veta det när den berättar om någon som är lämnad av sin kärlek. Ja, dikten handlar om Någon, vad är det för svar?)

Grr. Fyfan, Blä. Haha. Nu är ingenting rätt. Funderar på att slänga allt i väggen och gå ut och köpa glass istället. Cornetto med citron vore rätt nu. Fan va gott.

So long!

I remember everything as I drive

Idag har jag fått så många anledningar att vara stolt över mig själv. Hör bara:

1. Matteprovet som vi hade gick..ja, man ska ju inte ta ut nåt i förskott för då kommer det visa sig att jag har fel, men det känns så bra, med tanke på att jag hade pluggat typ tio minuter sammanlagt. Bra där.

2. Sen åkte jag och tränade. Disciplin we like! Mina armar är som spaghetti för att jag tog i mycket mer än jag brukar. The moment of prudness nummer 2.

3. Nu är jag ensam hemma = laga mat själv. Vad laga är frågan. Mat.
Det var SÅ GOTT. Vad impad jag är av mig själv. Hittade en burk kikärtor (?) och gjorde biffar. Mmmmmmmm.

Och ikväll behöver jag inte plugga. Spanskan till på onsdag kan jag göra imorgon. Så idag ska jag dricka te, se på tv och sitta vid datorn,.Med gott samvete.

Sen fick jag tillbaka min iPod som legat i skåpet HELA HELGEN. Där fick jag för att jag dumpade skinnjackan där i fredags. Men men nu är min darling tillbaka hos mamma.



Bytheway. So long, so long med dashboard confessional är bäst just nu.

Det är varmt

Seg uppdatering på senaste men så blir det ibland.

Varje dag på McDonald's innebär nya spännande möten. Idag har jag träffat;
- sura gubbar,
- killen på pressbyrån som alltid tar samma sak,
- jesustanten,
 - övertrevliga random andra tanter och
- stupfulla killar som vill vara med på firmafest. "För alla ni tjejer som jobbar på McDonald's är ju så söta *bilnk*"

Massa upplevelser på bara sex timmar I must say...haha.

Nu har jag ångest för jag måste plugga matte vilket jag borde ha börjat med för ett bra tag sen, prov imorgon FUNKTIONER. Det är inte min grej. Lika mycket som typ...glass ÄR min grej så är funktioner inte det.


I'm gone

Fin dag idag. Har suttit inne 2 ½ timme och skrivit uppsats i svenska, platsreportage närmare bestämt. Min fick en töntig klang, men what ever. Är ganska nöjd med kvalitén på texten så då får den väl låta töntig då.

Det var enda lektionen, som dessutom började 12:00. Vadå najsbajs? Sen åkte jag hem, dagen kändes lång fast den var ganska kort.

Snart är det fredag igen. Crap. Fast det är ganska bra ändå, lön imon!

 Förresten sa två random helt okända killar hej till mig idag. Vad är det för dag  idag egentligen? Fast jag blev ganska glad och sa hej tillbaka :)

Jag hoppashoppashoppas verkligen att solen stannar nästa vecka också. För jag blir så glad av den.

Love and marriage

Idag måste jag ha kommit hem samma tid hela veckan. Varje gång jag går innanför dörren här jag de ljuva (not) tonerna från våra värsta år på tv.
Love and marriage
Love and marriage
You can't have one without the other.


Hahah. Anyway. Idag hade jag en lektion. EN lektion.

Engelskan var inställd för typ tredje gången bland annat. Mer surt för Gela&Jennifer dock som åkte hela vägen till skolan för att inse att deras enda lektion var inställd. Engelskan. Haha. Så vi åkte in till stan ändå, Jennifer köpte fina hårslingor och så åt vi glass & smoothie i det fina vädret. Me love.

Justja, så blev vi filmade av UR. Eller mest Emelie, "hur skulle du reagera om dina skor var ett resultat av barnarbete?".

Fast jag blev inte intervjuad trots att jag hade massa bra att säga. Snyft.

Nu måste jag leta reda på information om saltsjöqvarn, ska skriva platsreportage imorgon på svenskan. Hej jag har ångest. Menmen,

Puss!

This could be perfect

Bara en sån sak som att värmen kommit genom ett trollslag och att jag kan gå utan jacka gör mig lycklig.
Japp, inte krävs det mycket inte.

Bestämde även igår hur jag ska jobba i sommar. Fyra veckor blir det utöver det vanliga. Hm, det ska väl gå bra. Efter terrorn på hamngatan igår I can do whatever. Hehe.

Jag mår bra. Jag har duschat, det är sol och jag hör mat från köket. Bra ljud.
Att jag måste plugga är en annan femma. Hm. Eller tre andra femmor snarare. Det säger nog sitt om hur mycket det är att göra just nu.

Dagens låt: Sugarcult - the investigation

Vååååååååår

Vilken dag! Helt crazily. Sjukt bra väder till att börja med.
Jag jobbade och det var sig inte likt nånstans. Fick tillexempel byta restaurang till den på hamngatan för att det var så mycket folk där. Alla skulle ha glass typ och äta mat i kungsträdgården.

sjukt skönt att komma hem sen i alla fall. Nu borde jag plugga rörlig bild + engelska vilket jag helt har glömt bort slash ignorerat att göra. Hm, my bad.

Ha en bra kväll people.

Yada yada

Lördagar är bra dagar. Nu är jag pigg efter typ 9 timmars sömn. Igår gick jag runt som en zombie hela dagen. Till och med på idrotten höll jag på att somna.
Varför.

Hade i alla fall ingen engelska som var sista lektionen så jag & Jennifer åt lunch på Sandys. Jag älskar sandys :)
Inte blev det bättre av att McD kommit med massa nya grejer som inte jag hade koll på sen när jag skulle jobba. Höh, men det löste sig efter nån timme eller så.

Nu ska jag iväg bort, så ni får klara er utan mig ett tag. Puss.

Springtime

Nationella idag. Kräks på det. Nej men det var ändå lugnt.
Nu vet jag varför det inte var bra att vara så chill som jag var innan. Jag hade ju inga idéer, första 20-25 minutrarna gik åt att fundera ut vad jag skulle skriva om. Damn it.

Sen gick jag därifrån med samma problem. Trots att jagskrivit klart, vet jag inte vilken av uppgifterna jag valde. Min text hörde knappt till nån av dem. En blandning i så fall. Hur fan lyckas man.

Anyway.

Idag på tunnelbanan hem såg jag en kille som gick ute i t-shirt. Som jag skrev i uppsatsen, fy fan vad jag älskar våren! Man blir så glad, sol på kvällen, härliga känslor som bara sprudlar och allting känns möjligt. <3

Harvardtankar

Onsdag. Helt crazy dag I gotta say. Vet inte om jag ska klassa den som bra eller dålig. Men eftersom man ska vara positiv får den vara bra ;)

Först medelhavsmuseet dit jag&Gela&Jennifer knappt höll på att hitta. Vi funderade på att låtsas vara turister och fråga personer på engelska, men gav upp idén.

Kom i alla fall dit och det var ganska intressant. Mumier. Coolt. Sen åt vi mat från SubwayBurger King vid centralen(hahah). Kollade lite i affärer, såg en asfin klänning på topshop OCH en massa fina skor och jag dog lite. Köpte inget dock. Nästa vecka kanske.

sen åkte vi tillbaka till skolan bara för att få reda på att engelskan var inställd och vi skulle ha nästa lektion en och en halvtimme senare. Fuck off liksom. Hade kunnat stanna i stan.På den håltimmen läste vi ialla fall nån tidning om en snubbe som pluggar på Harvard och alla blev peppade på att söka! Hah. Fy fan vad coolt det vore, seriöst. Ha det på sin meritlista. Jag ska göra som elle i legally blonde.

Imorgon är det nationella i Engelska A och jag är inte nervös vilket jag har ångest för. Man SKA ju vara nervös. Det är nåt fel på mej.

Rubriken får inte bestå av enbart blanktecken

Idag när jag kom hem kastade sig mamma över mig när jag precis slagit mig ner med en kopp te.
Hej jag tänkte vi skulle möblera om ditt rum.

Ja kul, oj då varifrån denna impuls? Jag var trött men gick med på det och se så bra det gick. Nä okej se inte, men lita på mitt ord. Mitt rum är jättefint nu.
Tihi.

Nu har jag ångest för att jag måste göra

- engelska
- svenska
- matte

och för att jag bara i sitter här och chattar på msn. Fy på mig.
Fick i alla fall veta att jag ligger på VG+  i dramat vilket känns bra med tanke på hur lite vi gjort hittills där jag kunnat visa mina skills. Yey!

Imorgon ska vi till medelhavsmuseet. Det bästa av allt är att vi slipper två lektioner på förmiddagen och jag, Jennifer, Gela och Emelie kan käka lunch i stan. Awesome.

Måndag

Måndag igen och vädret var heeeelt wacko. Fast på ett bra sätt. Massor av sol och massor av regn, fast regn när vi hade matte! Ahah :)

Sen fick vi tillbaka spanskan med yey! MVG för en annan, ännu mera yey (bara för att skryta lite. Spanska är det enda jag kan).

Jennifer hade med sig sin nya digitalkamera till skolan och jag dog en smula. Jag vill också ha en fungerande darling, men snart så! Snart så...måste bara lämna in den på lagning först. Snyft.

Sen åkte jag och tränade efter skolan för jag är cool like that.

Världen

Söndag kväll, fy fan vad skönt. Idag har jag jobbat. Nu är det navy CIS, kan det bli bättre.
Nä.

Imorrn är det skola, det enda jag ser fram emot skulle vara om vi får tillbaka spanskaprovet. Sen ska jag träna om jag orkar. Intresseklubben sprängs! Nämen.

Blogg.se segar
Bilddagboken.se segar.
www.palla.nu / nej.

Dom har fått han som mördade Engla att erkänna mordet. FYFAN.
 Jag tycker det är så vidirgt. Varför mörda. Varför våldta. KAN MAN INTE BEHÄRSKA SIG ELLER VAD ÄR DET FRÅGAN OM.
Jaja. Nån gång kanske.
:)

Saturday night

Idag var jag och mamma på promenad från Nacka där jag bor, till Globen. Nicenice, en timme precis tog det fast med lite stopp i affärer på vägen :)

Klockan är 16:14. Which reminds me att jag borde röra på mig snart. Jag är inte fastmoving idag ska ni veta, är sjukt trött. Satt uppe för länge igår när jag kommit hem. Varför? Hmm.

Men, ska hem till Frida ikväll & därmed mina gamla hemtrakter. Har glömt att jag måste passa en speciell tunnelbana, haha. Menmen. Det gör inget.


Tävling!

Iallafall så blev jag lite glad nyss. Hittade spejsad tävling HÄR, frisortips.blogg.se

Tänk om jag vann, då skulle jag bli riktigt glad :) Vet ni hur inte ofta jag vinner saker eller. Enda gången jag vinner är typ på vinst varje gång-lotterier på Gröna Lund. En liten gris fylld med bomull. Kul.

Nja, så nu vill jag att det ska vara MIN tur! :)


Idag

Nu ni. NU NI. Vad jag ska klaga.
Idag har jag jobbat som sagt (lite smått oväntat), Idag kom jag på att det inte är värt det. Förstår ni hur vädrefullt det är att se fram emot en dag i veckan? Jag saknar att se fram emot fredagar.

Idag var gäterna extra idiotiska. Särskilt turisterna.

Man: 55-kronorsburgaren ja?
Sofia: Mm vilken av de,det finns två?
Man: Jag vill ha EN inte två.
S: Ja men VILKEN, McFeast eller QP?
M: EN av dem, jag vill ha en. Jag förstår inte, in english?
S: Which one of them?
M: Jag pratar svenska.
Sofia (tänker) Men vilkeeeeeeeeen? IDIOT.

Så där höll vi på fyra fem gånger fram och tillbaka. Sen vart jag arg och gav upp. Nu är jag ensam hemma och äter godis, det jälper lite i alla fall :)
Okejokej, jag borde inte klaga. Jag ÄR glad för McD-jobbet, seriously. Men ibland känns det som för mycket. ..Bö.
 

It's all so different now

FUCK IT.
Att jag måste jobba imorgon. Det fanns en gnista hopp om att slippa. Annars hade jag&Gela&Jennifer varit hos Emelie imorgon för att fira hennes 17-årsdag. Soon to be. Med middag och allt.
Men tjejen som skulle ha räddat mig från en kväll med hamburgare är sjuk. Snyft.

Njet, så imorgon är det jag som äter mat på McDonalds i min ensamhet under en 30-minutersrast istället för trerätters i goda vänner sällskap. Döda mig nu.

Stayin' up all night

Nästa torsdag kommer bli en torsdag from hell.

1. Nationella prov i engelska 8.00. En halvtimmes lunch och sedan företagsekonomi och rörlig bild till 16:45.

Kill me quick? Jag som brukar gilla torsdagar. Snyft.

Nah, ska inte tänka på det nu. Svårt att låta bli dock. Idag var det lite sol tillomed. Och imorgon har jag två inställda lektioner = slutar 10:30.

Vadå nice. Så jag antar att det tar ut sig i längden med vår skoltid. Hehe.

Keep on running

Idag var riktigt chill.
Förutom att jag kom till skolan och fick reda på att "ja men vi har ju oregelbundna verb i preteritum till provet också" Kul. Att jag inte pluggat på det men jag och emelie körde hårt på lunchrasten och provet gick bra!

Preteritum vad är det för form liksom. Bu.

sen talangjakt i skolan. Tobbe trollkarl var där och det var ju spejsat. Sen åkte jag hem och jag behöver inte plugga.
Faktiskt. Surt då att Greys anatomy inte är på grund av hockey. Whatta...

Mitt hjärta sprack imorse när jag såg snön. Men sedan limmades det ihop igen under dagen ;)

Vårhelvetesväder

Regnet öser ner och det suger hella mucho. Det är helt sjukt hur påverkad jag blir av vädret.
Det är nog därför jag inte gillar våren, för man vet aldrig hur det blir. Den är bara ivägen innan sommaren och helt plötsligt kan det bli vinterkyla.

Fast jag har i och för sig inte varit så glad på riktigt länge som denna vår :)

Anyway, ikväll ska jag plugga spanska hela kvällen. SKA. Fast, som jag och jennifer nyss konstaterade. Än är det ju inte kväll. Väl? Så jag har all rätt att sitta här nu. MUHA.

Nu ska jag äta middag. Kycklingsallad med pasta it is.

7 april typ

Måndagar är inte så jobbiga.
Idag börjde jag till exempel med spanska 11:40 - i 35 minuter ;) För idag hade vi programdag och jag och min grupp gjorde reklambild för Liljevalchs våutställning, blev klara 15:00 och åkte hem.
Chill.

Just nu är min dator het emot mig och tangenterna är heeeeeeelt sepe.Arg blir jag för hälfen av alla gångerna jag tycker ner knapparna händer inget. å d er det ut åhär. MOOORRR.


Nyet. Nu ska jag göra lite nytta. spanskaprov på onsdag. Wihooo! Or not. Quiero manifestarme en contra de la injsticio en el mundo.
Yeeeha.

Your're such a sucker for a sweet talker

Jobb idag som vanligt. Det som var bra var att jag fick sluta tidigare. Orkade inte med jobbiga personer idag:

"Öh, får jag fråga en sak, kan man KÖPA den där double cheese bacon?"
Hm, nej ljushuvud. Jag står här för att du INTE kan köpa den..

Ja det kommer in så konstiga människor ibland! Varje gång är det nåt nytt.

Har i alla fall hittat min framtida man. Eller nåt. Han får sjunga på mttbröllop i alla fall. Seriously, den vars hjärta inte smälter av denna skönsjungande 12-åring har ett hjärta av sten.

Sen så målade jag naglarna idag. Jag älskar färg! Särskilt orange. Man blir så glad.

Lalala

Lördag idag och det är SOL! Vår termometer visar på typ 26.4 grader, fast den är i solen också just nu ;)

Man borde vara ute och inte sitta här. Fy, jag hör hur typiskt svenskt det låter och jag gillar inte uttrycket men just idag är det sant.

Har redan varit ute i och för sig, köpte bland annat orange nagellack som jag är kär i. Får måla på det imorgon efter att jag jobbat för nagellack + McD = forbidden combination.
Sad but true.

Friday im in love

Bästa fredagen på länge idag. Inget jobb. Ingen lektion efter lunch = lunch på sushibaren. Asnice, jag älskar sushi :)


Matteprovet är över. Dagen har präglats av vackra syner och välmående. Dimman gick över i sol, vad mer kan man begära. Typ.

Jag vill att det alltid ska vara såhär. För nu är jag inne i en period när allt känns så bra. Det kanske är våren och solen. Jag känner mig bara så extra...kärleksfull. Ta inte ner mig till verkligheten igen, jag trivs här.

 :)

Happyface

Vilken rolig dag det har varit. Jag älskar torsdagar vet ni det. Nä det gjorde ni inte men nu så :) Bäst!
Bara två lektioner, men lååååånga, så man kan ta rast i cafeterian och chilla.

Idag hade vi rörlig bild och fick gå ut och filma en scen. Eftersom jag, Jennifer, Angelica och Bella vär i världsklass och hade en bra idé som vi filmade fick vi gå hem, hör och häpna, en och en halv timme tidigare än vanligt. Cheers! Vadå misuppfatta vårt tidsbehov :P

Imorgon är det fredag och jag kanske är glad. En tjej från McD sms:ade och erbjöd sig ta mitt pass imorgon, håll tummarna va. <3

Snoozing

Det första jag såg imorse var moln och dimma så jag blev lite ledsen. 
Gissa vad, jag snoozade om två gånger! Det ni.Vet ni hur skönt det var eller. Jag är en slav under väckarklockan (dessvärre, morr. Jag vill vara fri och oberoende) så this was like the big step. Jag vann sängslaget.

Fast solen kom ju fram under dagen. Fick tillbaka provet i företagsekonomi som vi hade innan lovet.

45 poäng och MVG-gränsen på 47. Vet ni hur sur jag blev eller. SAMMA SAK som förra provet. Morr igen.

Nu ska jag plugga matte, kul va...

I wanna watch you dream some more

Egentligen gillar jag inte första april för jag vet ändå inga saker att lura i folk. Men idag är en bra dag ändå för guess what, solen har hittat tillbaka till Sverige! Yeah baby liksom.

 Och jag har inte blivit lurad = jag har sluppit känna mig som en idiot :)

Vi hade rörlig bild första lektionen idag och det var bra och jag behöver aldrig mer ha multimedia heller vilket är ännu bättre! (?).
Eller nåt.

Njet, nu ska jag skriva engelskaläxa som jag skjutit upp hela lovet. Ångest. Men när jag är klar kommer det kännas fan så bra.

Förresten vill jag ha glass. Tänk er cornettos nya med cheescake nu, mumma!

RSS 2.0