'cause we'll hold each other soon

Trots att jag praktiskt taget är begravd i skolarbete så mår jag jättebra idag.

igår hade jag panikstresspsykbryt på allt. svenskasamhällematteengelska och jag orkar inte. men. jag har lugnat mig nu.
mamma vad ska jag bli när jag blir stor? för jag vet inte.

men IDAG. idag är en jättebra dag. imorgon med för imorgon ska jag och mina homies som heter jennifer, angelica och emelie är lunch i stan.  första gången denna termin! hur fan hade vi råd i ettan? TID? omgush.
men det är finemang att sluta 12 på fredagar ska ni veta.


"bara för att jag är så söt."

aww.

i don't take my eyes off you

Det är äckligt kallt och mörkt och blött ute. Det gör mig kall och nere och blöt.
 Inte kul.

Finns det ingen hjärtesjäl där ute som kan klicka iväg (eller hur man nu gör? ta reda på det va) ett chokladogram till mig. www.gifttoday.se och jag är din happy grrrrrrl!


Skolan pumpar ut alla mina hjärnceller. Eller så är det mina konstanta cravings efter MAT som gör att jag inte har mycket över till fantasi just nu.


baby im a fool for you

Okej.
Igår när jag satt på samhälle (eller nej jag satt på en stol i cafeterian med Emelie och Jennifer men vi GJORDE samhälle. sådetså) ringde McDonald's "hej kan du jobba? NUUUUUUU".

Och eftersom jag är snäll och min klass SM2A är bra från att slingra sig ifrån företagsekonomin när vi har håltimme, vilket vi hade, slutade vi halv tio så jag kilade hem och sedan iväg till McDonald's.

IDAG.
Idag skulle jag ha jobbat 6-15 så gick upp kvart i fem idag. MEN fick kila hem strax efter tio eftersom vi var en för många i kassan. YEHA. Trött jag äääääääääär.

Jag funderar på om jag har ätit lunch eller ej. Är det lunch att äta frukostmackan, äpple och smoothie kvart över nio en lördag? Även om man ätit när man gick upp klockan 5.
 Hm. Det kan man diskutera.


RSS 2.0